Digital innsamling

Digital innsamling

Vil du lage en digital innsamling for TV-aksjonen? Da kan du bruke Spleis – enkelt og trygt. 

Lag innsamling på Spleis her

På Spleis kan du blant annet:

  • Opprette din digitale bøsse. En digital bøsse er som en vanlig Spleis, men er forhåndsdefinert og går automatisk til TV-aksjonen. Den kan du enkelt redigere og dele med ditt nettverk. Den digitale bøssen blir koblet til din kommune ut fra hvilket postnummer du oppgir når du registrerer din bruker inne på Spleis.
  • Gi ditt bidrag med Vipps, kort, faktura – gjør det som er enklest for deg.
  • Næringslivet, skoler, barnehager og andre organisasjoner bruker også ofte Spleis til å samle inn bidrag. Kan dette være noe for deg og din arbeidsplass eller ditt nettverk?
Skoler og barnehager

Skoler og barnehager

Hvert år samler over 700 skoler og tusenvis av elever og barnehagebarn inn penger til TV-aksjonen. Et skoleløp eller en barnehageaktivitet gir barn og unge en mulighet til å bidra og bevisstgjøre dem om temaet for årets TV-aksjon. Vi anbefaler å gjennomføre skoleløpet eller barnehageløpet etter at dere har vært gjennom undervisningsopplegget på Salaby.

Skoler: Start deres Spleis her

Barnehager: Start deres Spleis her

Med Spleis trenger ikke skolen eller barnehagen å administrere eller ta ansvar for pengene som blir betalt inn. Alt går via skolens eller barnehagens egne innsamlingssider, som opprettes av TV-aksjonen og Spleis. Bruker du denne løsningen, vil også din innsamling komme rett inn på kommunestatistikken på våre giversider. Innbetalinger på Spleis er anonymt og kontantfritt.

Næringsliv
Foto: Unsplash

Næringsliv

Hvert år gir flere tusen bedrifter et bidrag til TV-aksjonen. Mange bruker dette til å skape engasjement internt i bedriften eller eksternt ut mot kunder og samarbeidspartnere. 

Næringsliv: Start deres Spleis her

Lurer du på noe?

Har du generelle spørsmål knyttet til hvordan du oppretter Spleis etc.? Ta kontakt med Spleis her.

Har du spesifikke spørsmål knyttet til årets TV-aksjon og din Spleis? Kontakt markus@tvaksjonen.no