Næringsliv

Næringsliv

Hvert år er flere tusen bedrifter engasjert i TV-aksjonen. I 2023 fikk vi inn 6106 unike bidrag. Her kan du se hva nettopp din bedrift kan gjøre for årets gode sak. Kan dere bidra til å slå rekorden fra i fjor?

Slik kan dere gi

Gi en valgfri sum til TV-aksjonen. Dere kan velge mellom faktura, kortbetaling og Vipps.

Fyll ut dette skjemaet for å gi et valgfritt beløp

Opprett en Spleis, en digital innsamling, for å engasjere de ansatte til å gi.  

Start en Spleis her 

La kundene gi en donasjon gjennom et kjøp. En ekstra god mulighet til å vise din bedrifts engasjement overfor kunder, er å bruke kjøpsutløsende donasjoner. Dette kan være å gi en prosentdel av inntekter knyttet til salg av et produkt. Det er viktig at markedsføringen for dette knytter støtten til TV-aksjonen.

Eksempel: «10 kr av hver solgte kopp går til årets TV-aksjon»

Til inspirasjon: Narvesen har i flere år bidratt til TV-aksjonen.

Bli med på ringedugnad

I uken før TV-aksjonen blir det arrangert over 100 ringedugnader rundt i landet. Her samles mennesker fra lokale bedrifter og ringer til sitt nettverk som de har blitt kjent med i løpet av arbeidslivet.

Dette er den mest inntektsbringende og hyggelige aktiviteten vi har for næringslivet, og den tar kun et par timer å gjennomføre.

Bedriften din får også vist frem sitt samfunnsengasjement for andre bedrifter, og dere får en god arena for å treffe andre aktører. Mange av ringedugnadene får også omtale i lokal media.

Vi vil ha med deg, din bedrift og ditt nettverk på ringedugnaden nærmest deg!

Ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder for å finne ut hvor du kan være med.

Ringedugnad

– Det er en stolt og viktig tradisjon for næringslivet i Bergen å samles til felles innsats for TV-aksjonen NRK´s årlige næringslivsdugnad. Bergen Næringsråd har gjennom en årrekke deltatt, tilrettelagt og oppfordret byens næringsliv til bidrags- og giverglede for et samfunnsansvar vi alle må bære og engasjere oss i, sier Marit Warncke, mangeårig direktør for Bergen Næringsråd.

Engasjer ansatte og kollegaer på andre måter

Bli bøssebærere

Alle i bedriften kan også gå med bøsse 20. oktober. Over hele landet er det behov for bøssebærere, ta med deg din kollega på en hyggelig søndagstur med bøssa i hånda. 

Engasjer deg her

Vær kreativ

Gjennom Spleis kan ansatte arrangere vaffelsalg, farge håret sitt i bedriftens farger, løpe opp og ned trappene og mye annet til inntekt for årets aksjon. Kun kreativiteten setter grenser, og det kan være et morsomt avbrekk i arbeidsdagen.

Vil du eller din bedrift bidra?

Vi vil gjerne ha deg med på laget. Ta kontakt med din lokale fylkesaksjonsleder.

For annet samarbeid, ta kontakt med:

                                             
Shamaila Marita Lein
Markeds- og næringslivsansvarlig
shamaila@tvaksjonen.no                                     
404 41 563               
                                                
Kari Blix
Næringslivsansvarlig region øst   
992 53 086