Brynjar skulle i 2021 løpe én runde rundt Bislett for hver hundrelapp som ble gitt til spleisen hans🏃‍♂️ Innsamlingen gikk såpass over forventning at Brynjar måtte ha hjelp fra engasjerte sjeler til å fullføre etappen.

Familiene Anmarkrud Haslev og Westgård Anmarkrud inviterer årlig naboer og venner til sin årlige kafé i hagen. I 2021 solgte de kaffe og vafler for utrolige 21 000 kr 🧇☕ Se spleisen her!

Vegard bestemte seg for å samle inn flasker til inntekt for TV-aksjonen. Han gikk fra dør til dør og samlet til slutt inn pant for over 22 000 kr🫶 Ta en titt på Vegards spleis her!

Psykolog og influenser Maria Abrahamsen utfordret seg selv til å spille inn en julelåt hvis følgerne klarte å samle inn ønsket beløp🎄Her er spleisen til Maria!

Hva med å gi noe tilbake til de som gir? For ulike summer som ble nådd underveis i spleisen til Espen fikk giverne blant annet mulighet til å vinne en drømmeweekend på Sjusjøen eller en 3-retters⛷️🍽️

Kjell og gjengen i Lunch støttet WWF og TV-aksjonen i 2020. Da kunne du kjøpe unike utgaver av «Lunch» og andre produkter fra tegneserien til inntekt for TV-aksjonen📚 Sjekk ut spleisen her!