Lovise og Morten jobbet begge to for Leger Uten Grenser og ønsket å merke seg for livet hvis de fikk inn ønsket sum på spleisen sin. Og ønsket sum fikk de selvfølgelig, og endte opp med Leger Uten Grenser inspirerte tatoveringer🩺

Liverpool- og Manchester United-fans har i flere aksjoner kjempet om å samle inn mest penger til inntekt for TV-aksjonen. Fansen slår ofte to fluer i en smekk, både TV-aksjonen og fotballoppgjør på en og samme kveld⚽ Sjekk ut spleisene her og her!

Folkehøgskolen Sørlandet har gitt seg selv uttalige utfordringer over flere år. For eksempel måtte rektoren farge skjegget rosa og studentene spise verdens sterkeste chilisaus🌶️ Trenger du inspirasjon til utfordringer? Sjekk ut spleisen deres her og her!

Flere sykehus valgte å arrangere bamsesykehus for barn til inntekt for TV-aksjonen og Leger Uten Grenser, for å sette fokus på saken🧸 Trykk her for spleisen!

Hva med å arrangere loppis på kontoret? Kollegaer kan gi bort nipps og klær de ikke lenger trenger, og andre kan finne skatter til en god penge👔 Anoushka, Aurora og Emil samlet hele kontoret og hadde et stort loppemarkedet! Ta en titt på spleisen her👘 

NTNUI roing hadde en drøm om å sette verdensrekord på 1 000 000 meter på romaskin i mix klassen til inntekt for TV-aksjonen. Det betydde kontinuerlig roing i hele tre døgn. Til slutt klarte de å ro én million meter i løpet av 61 timer🚣 I tillegg samlet de inn nesten 100 000 under P3aksjonen👏 Her er spleisen!