Over 700 skoler deltar på TV-aksjonens undervisningsopplegg hvert år. Mange har i tillegg skoleløp, hvor elever løper til inntekt for TV-aksjonen 🏃🏫 Som for eksempel Bøler skole eller Grua skole!

Isak og Herman gikk sammen for å selge boller og saft i nabolaget til inntekt for TV-aksjonen og Leger Uten Grenser🧁 De fikk til og med lokalavisa på besøk! Her er Isaks og Hermans spleis!

Stavanger Sandnes skøyteklubb har over flere år samlet inn til TV-aksjonen⛸️ De arrangerer blant annet skøyteløp hvor man kan gi et bidrag for hver runde barna går. Ta en titt på spleisene her og her!

Barn og voksne på kulturskolen i Holmestrand inviterte til forestilling med musikk, kunst og drama🎶🧑‍🎨 En tradisjon de har hatt i flere år. I 2021 gikk inntektene fra kiosksalg og kunstauksjonen til Plans arbeid mot barneekteskap. Sjekk ut spleisen her!

Ti år gamle Emily fra Sigerfjord i Nordland lagde egne armbånd og solgte dem til inntekt for TV-aksjonen. Armbåndene gikk så fort unna at hun måtte rett hjem og fortsette produksjonen💝