Skoleløp og barnehageløp

Skoleløp og barnehageløp

Ønsker din skole eller barnehage å bidra til årets TV-aksjon kan kanskje et skoleløp eller barnehageløp være noe for deg?

1. Engasjer barna gjennom et skoleløp eller barnehageløp

Hvert år samler over 700 skoler og tusenvis av elever og barnehagebarn inn penger til TV-aksjonen. Et skoleløp eller barnehageløp gir barn og unge en mulighet til å bidra og er med på å bevisstgjøre dem om temaet for årets TV-aksjon. Vi anbefaler å gjennomføre skoleløpet eller barnehageløpet etter dere har vært igjennom undervisningsopplegget.

Se video fra skoleløp i Sula kommune, Møre og Romsdal her.

Se NRK Super sin reportasje om skoleløp her.

Bestem en løype med en avgrenset rundelengde, for eksempel et par hundre meter. Det er viktig at man kan løpe i ring (idrettsbane el.). Løpet er mest publikumsvennlig der mange kan stå langs løypa, heie og skape stemning. Løperne skal løpe runder innenfor et avtalt tidsrom, for eksempel 15 eller 30 min, avhengig av aldersgruppe på løperne.

2. Støtt TV-aksjonen. Kombiner skoleløp eller barnehageløp med innsamling. Kan de få sponset hver runde?

I forkant av løpet kan deltakerne hente inn sponsorer til støtte for egen innsats. Foreldre, besteforeldre, tanter, onkler eller naboer forplikter seg til å betale en selvvalgt sum, per runde deltakeren løper. 

SLIK INNBETALER DERE STØTTEBELØPET:

Vi benytter oss av betalingsløsningen Spleis. Med Spleis trenger ikke skolen eller barnehagen å administrere eller ta ansvar for summene som blir betalt inn. Alt går via skolens eller barnehagens egne innsamlingssider, som opprettes av TV-aksjonen og Spleis. Bruker man denne løsningen vil også din innsamling komme rett inn på kommunestatistikken på våre giversider. Innbetalinger på Spleis er anonymt og kontantfritt.

Meld på din skole

Meld på din barnehage